Styrelsemöte Bk Yoi 2020-01-05

Närvarande:

Glenn Bardh, Tobias Ståhl, Sofie Kaukua, Elin Wikenmark, Daniela Heitz, Ivar Nilsson och Anna Zetterberg.


Ordförande Ivar, Sekreterare Anna, Justerare Elin.


Smålandsidrotten är på besök för att informera; Jonas Andersson visar hemsidan och systemet RF/SiSu Småland använder. Jonas informerar om att från och med i år måste alla ledare och hjälpledare lämna registerutdrag från belastningsregistret. Beställs via polisen under länk "registerutdrag för annan verksamhet än förskolan och skola". Utdraget ska visas för Ivar eller Glenn som är ansvariga. Daniela är ansvarig samordnare mellan klubben och SiSu/Smålandsidrotten


Rapporter:

Kassör: Årsbudget gick + 18868 kr 2019. På stora kontot finns 115745.60 kr och på sparkontot. 75508.85 kr.


Ordförande:

Ivar har sammanställt allt som krävs för att söka LOK. Totalt deltagartillfällen 2019 var 1050 st på 130 tillfällen. Totalt antal medlemmar hösten 2019 var 16 på LML, 2 på taison, 17 på judo samt 49 på ju jutsu. Post Nord har inte lämnat post till klubben i brevlådan vid entrén utan lådan på baksidan av huset måste kollas. En person har köpt plagg via klubben men ej betalt. Klubben har haft kontakt med kronofogden för att driva in skulden men beslutar att inte förlänga den processen. Därmed låter klubben obetald skuld falla till klubbens kostnader då avgiften för kronofogdens avgifter höga.


Judons rapport:

Graderingar.

3kyu:

Filip Pettersson

från 3mon till 3kyu:

Mathias Wernald

Emil Fjäll

1Dan

Andreas Eckert


LML Andreas ska flytta till Australien ett år och Ivar, Glenn, Micke och jag har lovat täcka upp. Varje pass ska det finnas en huvudansvarig och en hjälptränare som ska vara på plats 9.30 för att plocka fram, prata ihop sig och sen kunna hälsa barnen välkomna vid dörren och pricka av närvaron. Taison flyttar till lördag efter LML och kör ett pass per vecka. Jutsu ;


Gradering Knatte Streck 1:

Hasse Grahn, Malte Johansson, Lucas Westh von Zweigbergk, Elvira Pettersson, Lucas Lind, William Höglund, Leo Eklund, Victor Hagel, Jonathan Pamberg.

Gradering Knatte Streck 3:

Nadja Fritzon

Gradering Knatte Streck 4:

Nowa Haraldsson

5 mon:

Rasmus Hernsäter, Rasmus Lindh, William Gustavsson

5 Kyu:

Cardine Schalin

Mikaela Svensson Sofie kaskuq

4 kyu:

Emelie Höglund

2 kyu:

Emil Spörk Tellfjord

Micael Fritzson


It rapport: ny skrivare ska köpas in men allt ekonomiskt är redan klart. Uppdaterande av medlemsregistret är inte påbörjat än men ska göras snarast.


Kommande kurser, utbildning, tävlingar m. m Jutsu: Kungsbacka ihop med Yoi har ett miniläger i Jönköping 25 januari. Tom Svensson från Bk Yoi och Ivar Wikenstedt från Kungsbacka ansvarar. Glenn är med på lördagen och Tom samt Ömer är med hela helgen från vår klubb.

C-kurs jujitsu 21-23 februari I Jönköping. Micke och Henke åker.

Judon har inget att rapportera.

Taison: Anna meddelar att hon påbörjat utbildning till hälsocoach och erbjuder klubbens medlemmar ta del av möjligheterna det kan ge. Anna ska formulera på vilka sätt klubben kan ha nytta av kunskaperna och återkommer.


Utgifter:

Kommunens miljö och hälsas inspektion kostade 1984 kr, betalades omgående. Judon har haft utbildning som kostade 1800 kr. Div inköp till klubben 2400 kr ( städmaterial, kakor etc), julbord 5740 kr, bredband samt en dammsugarpåse 1500kr. Telefon 500 kr.


Terminsstart 6/1. Vi mjukstartar terminen då det egentligen är en röd dag. Ivar ordnar affischer och foldrar samt information samt anmälning till läger/tävlingar etc och ser till att det finns i Dojon samt sätter upp affischer i Mullsjö. Glenn ser till att sätta upp affischer i Bottnaryd.


Årsmötet bokas till 29 mars 13.00 i Dojon.


Övriga ärenden:

Frånvaro till styrelsemöten, meddela skriftligt i god tid samt se till att suppleant finns. Dvs. Du som ej kan närvara ansvarar själv gör att kontakta suppleant. Alla nummer och epostadresser finns i terminsfoldern samt via hemsidan. Anna lyfter frågan om klubben ska skriva under idrottsbrevet som syftar till att idrottsklubbar lovar bidra till arbetet som stoppar barn och unga från att bli utsatta för sexuella övergrepp. Information finns via "tre ska bli noll". Anna lovar hitta information och skicka till Ivar och Glenn.


Nästa möte 2/2 på Landhs kl 12.30


Justerat: