Styrelsemöte Budoklubben Yoi 20-04-26

Mötet öppnas

Val av ordförande, Ivar väljs.

Val av sekreterare, Anna väljs

Val av jJusterare, Sören väljs



Dagordningen som skickats ut fastställs:

Sockerbitar

Uteträning

Bankpapper

Sanshemstryckeri

Sponsring

Ekonomisk Coronakomp.

Övrigt





Rapporter

Ekonomi; på kontot finns 130892,95 kr och på sparkontot 75508,85 kr.

Hyran höjts med 98 kr från april. Ny hyra blir 4748 kr.

Sponsring 3000 kr av Elfa doors till klubben. Elfa doors har själva kontaktat klubben och ville sponsra. Vi ska få en skylt att hänga i dojon.

LOK för hösten klart, vi får 11291kr.

Klubben har haft en utgift på 632,70 kr till träningsmaterial.

Judosektionen : Utomhusträningen funkar bra. Det är ingen större skillnad i antalet vuxna mellan tillfällena.

Ju Jutsusektionen: instämmer i utomhusträningen. En gradering som var planerad till våren 2020 skjuts av olika orsaker upp till innan årsslutet.

Kommande träning, läger, gradering etc: allt inställt/ framskjutet på grund av Corona.



Sockerbitar; Ivar har ordnat 11 nya sockerbitar. 5 st av de vi totalt har finns inte plats för. Ivar föreslår att vi säljer dem till Habo Judoklubb och på så sätt finansieras de nya. Styrelsen bifaller och Ivar tar på sig att kontakta Habo Judoklubb.

Utomhusträning: mycket positivt. Måndag och torsdag kl 18.30 samling vid klubben eller Trollehöjdskolans parkering vid simhallen. Man gör det man kan och vill och är kvar så länge man vill.

LML utomhus, lekbaserat. Börjar 2 maj kl 10 vid vattentornet. Anna tar på sig huvudansvaret och Glenn och Ivar turas om att vara hjälptränare. Ivar lägger ut information på fb och klubbens medier och Anna lägger ut i "vad händer i Mullsjö?"

Ivar föreslår att måndagsträningen kommande måndag står för avgiften för att kunna nyttja badhuset. Styrelsen bifaller.

Information; Banken kräver ny fullmakt, årsmötets protokoll och konstitutionerande mötesprotokoll samt kopia på firmatecknare, samt ordförandes idhandling krävs.

Sandhemstryckeri angående tryck på tröjor. Allt är klart och kan börja användas. Önskar man beställa går man in på Sandhemstryckeri och beställer. Qr-koden finns i klubben. Klubben får bra rabatt samt står för sidan vi har hos Sandhems tryckeri ekonomiskt. Vi har även förbundit oss att köpa all sjukvårdsmatriel via dem.

Sponsring Elfa doors sponsrar oss ett år a 3000 kr mot att vi sätter upp en skylt i klubben.

Coronakompensation: Glenn tipsar om bidrag för inköp klubben behövt göra för att hålla igång träningar. Man söker via RF. Vi har 632.70 kr samt eventuell kostnad för badhuset på måndagsträningen som exempel på vad vi kan söka för.

Övriga frågor:

Torsdagens träning ställs in då det är valborg.



Anna efterfrågar inköp av 5-6 foamrollers till LML och taison. Styrelsen bifaller. Anna får inköpsuppdraget och lämnar in kvitto för utlägget.



Nästa möte 24 maj. Samma tid och plats.